Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Tills vidare: 07.30-16.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Jobba i Karlskoga kommun

Vill du bli en av våra nära 2 400 medarbetare? Här kan du läsa mer om våra värderingar, förmåner, hur du kan utvecklas hos oss samt vad du kan arbeta som.

Karlskoga kommun är stadens största arbetsgivare, en stor organisation som ger dig möjligheter. Vi uppmuntrar till utveckling och möjligheterna till intern rörlighet är stora.

För oss är det självklart att varje medarbetare bidrar till att utveckla både sig själv, sina kolleger och vår verksamhet.

Hos oss kan utveckling handla både om att få nya arbetsuppgifter, byta arbetsplats, delta på utbildningar eller utbyta erfarenheter med kolleger. Hur just din utveckling ser ut planerar du och din chef.

Chef i Karlskoga kommun

Att vara chef hos oss är en lärorik och rolig utmaning. Ett gott ledarskap är en viktig förutsättning för en verksamhet med hög kvalitet, en hållbar arbetsmiljö och ett dynamiskt medarbetarskap.

Bredden i vår verksamhet ger dig stora möjligheter till utveckling. Viss utveckling sker inom ramen för kommunens chefs- och ledarutvecklingsprogram, andra insatser är anpassade till just dina behov.

Uppdaterad 2018-07-25