Till Karlskogas startsida

Dygnet-runt öppet fritidshem

Behöver ditt barn omsorg på kvällar, nätter eller helger? I Karlskoga finns förskolan/fritidshemmet Humlan som är öppet dygnet runt, helg som vardag, med undantag för storhelger som påsk, pingst, midsommar, jul och nyår.

Humlan har platser för barn i ålder 1-12 år som har behov av omsorg kvällar, nätter och helger.

Om behovet av omsorg på obekväm arbetstid upphör för barn i ålder 1-5 år omplaceras ditt barn till en förskola med ordinarie öppettider så snart det är möjligt. För barn i ålder 6-12 år (fritids) avslutas platsen på Humlan.

För att få en plats på Humlan krävs ett arbetsgivarintyg med tillhörande schema på att du som vårdnadshavare har detta behov under minst 6 månader från att intyget begärs in.

Resa till/från fritidshem och nattomsorg

Barn som går i fritidshem och sedan ska vidare till nattomsorg, eller som åker från nattomsorg direkt till fritidshem har rätt till resa mellan dessa.

Ansökan ska ske senast 1 mars eller snarast efter att barnet fått placering på Humlan. Du ansöker om resa via blankett.

Hoppsan! Här saknas dokument.

Just nu håller vi på att göra karlskoga.se mer tillgängligt så att vår information enkelt kan läsas av alla människor i samhället. Det gör att under en period kommer vissa dokument och blanketter att vara borttagna från vår webbplats, i väntan på att de tillgänglighetsanpassas enligt Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Om du behöver hjälp med en ansökan eller med att få ut information kan du så länge kontakta servicecenter på info@karlskoga.se eller 0586‑610 00.

Hjälpte informationen på denna sida dig?