Till Karlskogas startsida

Skrantahöjden

Skrantahöjdens vårdboende består av fyra hus med totalt 115 lägenheter fördelat på 11 grupper. All personal jobbar efter att ge den boende en god vård och omvårdnad av hög kvalité i en trygg miljö.

Vi vill att anhöriga ska känna trygghet i vården som ges och samtidigt uppleva att man har möjlighet till inflytande. På Skrantahöjden finns ett brukarråd där den boende kan göra sin röst hörd i ett forum.

I samband med högtider brukar personalen arrangera festligheter. Baptistkyrkan håller även i andakter där musikunderhållning sker av varierande slag. Det finns också en vacker trädgård på innergården som används flitigt framförallt under årets mildare månader. I trädgården finns promenadslingor och möjlighet att påta med jorden, för den som är intresserad av det.

Personal

Personalen består av sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Arbetsterapeut och sjukgymnast finns tillgänglig vid behov. Läkare från Baggängens vårdcentral finns att tillgå en gång i veckan. Alla fyra husen har en egen enhetschef.

Möjlighet till tjänster via fibernät på Viljabo

Fibernät finns installerat på Skrantahöjden Viljabo vilket innebär att du som hyresgäst på Viljabo har möjlighet att få tillgång till tjänster via fibernätet såsom internet, TV, telefoni, film, musik med mera.

Trådlöst internet på Viljabo och Gammelro

Trådlöst internet, WIFI, finns i våra gemensamhetsutrymmen på Viljabo och Gammelro. För att koppla upp en egen enhet till gemensamt WIFI, sök efter nätverket KgaOpen och fråga personalen om aktuellt lösenord. Lösenordet ändras första veckan varje månad.

Kontaktuppgifter

Skranta Gammelro 1

Besöksadress: Vallmovägen 11

Skranta Gammelro 2

Besöksadress: Vallmovägen 11

Skranta Viljabo 3

Besöksadress: Skrantafallet 24

Skranta Viljabo 4

Besöksadress: Skrantafallet 36

Enhetschefer nås kontorstid via servicecenter.

Hjälpte informationen på denna sida dig?