Till Karlskogas startsida

Hur kan jag vara med?

Det finns en mängd roliga sätt både du som privatperson och ni som organsiation eller företag kan delta på.

Privatperson

Du som privatperson är du varmt välkommen att delta på hela veckans aktiviteter. Det kommer att hållas flera föreläsningar under veckan och självklart hoppas vi att du vill gå med i paraden och umgås i Ekmansdalen efteråt. Ett tips för att göra det lite extra är att måla ett eget plakat med glada budskap, ta med en prideflagga eller musik, eller så kommer du precis som du är och det är exakt lika bra. Vi hoppas att du kommer och är med oss.

Organistation eller företag

Det finns en mängd roliga sätt att delta som organisation eller företag och det är ett perfekt tillfälle att visa vart ni står i frågan och stötta HBTQI-personer; både för era anställda, framtida anställda och medmännsikor. Här kommer en lista med sätt att visa ert stöd:

  • Anmäl er och gå med i paraden. Här kan ni ta med egna plakat, tröjor, flaggor eller vad som känns bäst.
  • Samverka i Ekmansdalen eller på samlingsplatsen för paraden. Där kan ni hålla i en aktivitet som passar er. Exempel på samverkansaktiviteter är matservering, aniktsmålning, lekar, tävlingar och musik.
  • Det går att bidra till Karlskoga Pride som affärspartner, antingen endast som finansiell affärspartner eller som samverkande affärspartner.
  • Det kanske är så att ni som företag eller organisation inte har möjlighet att delta under pride men vill göra något ändå. Tips är då att kanske ha en temadag på jobbet där ni fokuserar extra på HBTQI-frågor. Ni kan även beställa prideprodukter att använda på arbetsplatsen/i andra sammanhang.
  • Skapa en egen aktivitet inom er verksamhet kopplat till Karlskoga Pride.
  • Pynta er verksamhet i ren Karlskoga Pride-anda. Låt oss fylla staden med färg och glädje under prideveckan.

Hjälpte informationen på denna sida dig?