Till Karlskogas startsida

Stackens fritidsgård

Stackens Fritidsgård vid Österledskolan är en mötesplats för ungdomar. Hos oss kan de umgås med kompisar och delta i olika aktiviteter. Vår verksamhet vänder sig till ungdomar i årskurs 7 och upp till 17 år.

På dagtid bedriver fritidsledarna rastverksamhet där eleverna har möjlighet att komma in och spela biljard, PlayStation 5 och andra spel. Kvällstid är fritidsgården öppen för ungdomar i årskurs 7 och upp till 17 år.

Verksamheten styrs till stor del utifrån ungdomarnas önskemål och den främsta uppgiften är att tillvarata och främja besökarnas kreativitet, behov och personliga intressen. Här bjuds alla att vara med och skapa verksamheten, utveckla sin sociala kompetens, prova på och få kunskap samt erfarenhet av olika aktiviteter, resor, dans, musik, idrott, friluftsliv, matlagning med mera.

Vi som arbetar här är utbildade fritidsledare och strävar efter att ungdomarna själva ska påverka, medverka i och ta ansvar för olika aktiviteter tillsammans med oss. Delaktiga ungdomar ger ett mer värdefullt liv!

Vi fritidsledare lägger stor vikt vid att bekräfta och skapa relationer med ungdomarna och tillsammans med dem skapa en välkomnande och trygg miljö för alla.

All verksamhet är frivillig, men för att delta måste du vara medlem. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook.


Öppettider

Klockan

Tisdag

17.00-21.00

Onsdag

17.00-21.00

Torsdag

17.00-21.00

Fredag

17.00-23.00

Lördag - jämna veckor

17.00-23.00

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0586-612 69

Besöksadress: Solhagsvägen 5, Österledskolan

Hjälpte informationen på denna sida dig?