Till Karlskogas startsida

Nu utvecklar vi Sandviken

Bild tagen från luften över Sandtorpsbadet som visar stranden, badplatsen och udden med skog.

Den 14 september klockan 10-14 bjuder vi in dig till dialog vid Sandviksbadet med tjänstepersoner i kommunen för att tillsammans diskutera hur södra Sandviken kan utvecklas. Vi vill ha med oss dig som bor eller vistas i Sandviken i dialogen för att bättre förstå vad som skulle göra platsen ännu bättre. Sandviken med sina två badstränder är en fantastisk plats dit karlskogaborna åker varma sommardagar för härliga dagar vid vattnet. Under vår-, sommar- och höstmånaderna lockar det fina promenadstråket runt udden, den nyligen invigda discgolfbanan eller rastplatsen för hundar. Det finns mycket bra i Sandviken och vi vill ha med dig i dialogen för att göra det som redan är bra ännu bättre.

Om du inte kan närvara den 14 september kan du chatta med vår Affe, en AI-chatt som faktiskt finns tillgänglig dygnet runt, året runt. Affe samlar in dina tankar och följer upp med lite frågor för att få en så bra bild som möjligt vad du tycker skulle utvecklas i Sandviken. Skulle du ha tankar och idéer om andra delar av vår fina stad, ja då tar du det med Affe också. Klicka här för att komma till Affe Vill du inte chatta med Affe kan du klicka på knappen längst ned på den här sidan för att lämna in dina tankar och idéer.

När? 14 september, klockan 10-14
Var? Sandviksbadet

Anmälan

Hoppas du vill vara med, anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här nedanför.

 
Ett par snabba frågor och svar

Vad menar ni med södra Sandviken?
Här tänker vi den del av Sandviken som är mellan E18 och vattnet och mellan sågverket och det i folkmun kallat "Boforsområdet".

Jag har inte möjlighet att vara med på plats, hur kan jag bidra med mina idéer på bästa sätt?
Längst ned på den här sidan finns det möjlighet att lämna in tankar och idéer digitalt. Du kan även chatta med vår AI-chat Affe på den här länken.

Jag vill vara med och påverka vad som händer med Sandviken, kan jag göra det på något sätt?
Det där gillar vi! Vi har som mål att sätta ihop en grupp som har Sandviken lite extra nära hjärtat som kan vara vår kontakt i Sandviken. Personer som har koll på vad de som bor och vistas i området verkligen är på jakt efter. De här personerna blir nyckelpersoner under förarbetet. Det kommer finnas möjlighet att anmäla intresse till detta framöver. Är du intresserad håll ögonen öppna.

Vilken målgrupp siktar ni på? Vuxna, barn, äldre, yngre?
Alla som vill ska komma med sina tankar och idéer. Tänker vi tillsammans blir det bättre helt enkelt.

Vad kommer jag som medborgare kunna påverka? Blir det inte som politiker och tjänstepersoner vill ändå?
Vår målbild är att kunna tillgodose så mycket som möjligt av de önskemål som kommer in. Sedan vet både du och vi att vi inte kommer kunna genomföra allt precis så som alla vill, kommunens uppdrag blir att samla alla tankar och se vad flest människor vill ha och efter det göra allt vi kan för att realisera det på något sätt. Sedan finns det alltid lagar, regler och annat som vi måste förhålla oss till. Men det är viktigt att du som kommer till oss ska veta att vi verkligen vill lyssna på dina tankar.