Till Karlskogas startsida

Norlie & KKV och Theoz till Karlskogafesten 2024

Affisch för Karlskogafesten med infotext och bild på årets artister

Fredagen den 28 juni ses vi på Badhusplan i Näset för att fira sommaren tillsammans med inga mindre än Norlie och KKV och Theoz.

”Långa Vägen Hem”, ”Tröjan du hatar” och ”Mer av dig” är några av de superhits som våra två artister har släppt under åren. Fredag 28 juni kommer de till oss i Karlskoga för att skapa en oförglömlig kväll tillsammans.

Vi är otroliga glada för årets bokningar till Karlskogafesten. För oss är det viktigt att Karlskogafesten är ett evenemang för alla och i och med årets bokningar tycker vi att vi täcker in ett brett åldersspann. Vi ser så mycket fram emot sommarens Karlskogafest, nedräkningen har börjat!” – Ola Gustafsson, Projektledare Karlskogafesten, Karlskoga kommun.

Gratisevenemang och öppet för alla

Karlskogafesten startar under eftermiddagen den 28 juni och fortsätter ända in på småtimmarna. Evenemanget är öppet för alla åldrar och är helt gratis. På området kommer det att finnas tält med mat,- godis och dryckesförsäljning. Det kommer även att finnas toaletter samt rullstolsWC som är tillgängliga under evenemanget. För dig med rullstol kommer det vid minigolfbanan att finnas en upphöjd tillgänglighetsramp.

Nytt för i år: lämna väskan hemma

Under kvällen kommer publikvärdar, sjukvårdspersonal, polis och väktare att finnas på plats för att säkerställa en trygg och gemytlig atmosfär. Nytt för i år är att det kommer vara väskförbud vilket innebär att inga väskor få tas med in på området. I och med det kommer det att vara tydliga in- och utgångar till området och inte ett öppet område som det har varit tidigare år. Karlskogafesten ska vara ett tryggt evenemang och väskförbudet är en bidragande del i det.