Till Karlskogas startsida

Strandbadet öppnar upp under julafton

På bild från vänster: Amanda Lindgren Ordförande kultur- och fritidsnämnden, Niklas Hjelm Enhetschef Strandbadet, Jennie Jakobsson Badmästare

Julen, och speciellt julafton är för många en tid då man träffar sina nära och kära och delar gemenskap och glädje.

Tyvärr är julen för många en högtid förknippad med ensamhet. Genom att hålla extraöppet på julafton hoppas man på Strandbadet att kunna skänka gemenskap och värme till dig som känner dig ensam på julen.

Att hålla Strandbadet öppet på julafton är vårt sätt att erbjuda en varm och välkomnande plats för alla, oavsett om de söker gemenskap eller en stund av lugn och eftertanke vid vattnet. Vi hoppas att detta initiativ kan ge extra ljus och värme till de som inte har någon att dela julen med. säger Amanda Lindgren, Ordförande Kultur- och fritidsnämnden.

Öppettider under julafton den 24:e december

  • Tid: 09:00 - 12:00
  • Kostnad: Avgiftsfritt

Under tre timmar på julafton kommer bassängerna och caféet att hålla öppet. Bad, dusch och bastu finns för den som vill, men man är även välkommen att bara sitta ner i kafeterian och prata och äta lite julfika.

Initiativ som detta gillar jag verkligen och från mig och personalen på badet var det en självklarhet att vi ska möjliggöra det och hålla badet öppet! säger Niklas Hjelm, Enhetschef Strandbadet

Jag är väldigt glad över att förslaget har tagits väl emot. Till personalen som ställer upp och jobbar på julafton vill jag rikta ett stort tack utan dem hade det inte varit möjligt. säger Amanda Lindgren, ordförande Kultur- och fritidsnämnden.