Till Karlskogas startsida

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Upptäck Karlskoga – en lyckad rundtur

Lördagen den 30 september bjöd Karlskoga kommun allmänheten på en intressant bussrundtur och visade upp alla spännande bygg- och utvecklingsprojekt som pågår eller är färdigställda i Karlskoga. Den 21 oktober har du möjlighet att delta på en andra rundtur som kommer ske.

Den första rundturen var lyckad och det var ett trettiotal personer som deltog. Rundturen tog cirka 1,5 timme där förvaltningschefen Magnus Ahlberg berättade om och visade upp de olika bygg- och utvecklingsprojekt som pågår eller är färdigställda i Karlskoga.

Otroligt mycket händer i vår stad och det är fantastiskt att få möjlighet att berätta och visa upp vad som sker! säger Magnus Ahlberg, förvaltningschef i Karlskoga kommun

Nästa inplanerade rundtur

Eftersom den första rundturen var så uppskattad har man valt att anordna en till. Nästa rundtur är planerad lördag den 21 oktober klockan 11:00 med start och samling utanför kommunhuset, Katrinedalsgatan 4. (Begränsat antal platser, först till kvarn.)

Är du nyfiken och vill ta del av projekt som pågår i Karlskoga redan nu? Besök karlskoga.se/karlskogavaxer för att läsa mer om färdigställda, pågående och planerade projekt.