Stäng
Logga för Möckelngymnasiet

Text

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Restaurangen är nu stängd för detta läsår!

Nu har vi skurat och fejat, tömt kylar och släckt lamporna. Ett läsår har nu snart passerat och vi är oerhört tacksamma för de tillfällen vi fått ha tillsammans med er, våra gäster, här på Restaurang Möckeln.

Våra VUX-elever har tagit examen och av 13 elever har 8 fått en anställning inom branschen och fler lär stå på tur. Våra förstaårselever på gymnasieprogrammet har visat framfötterna och redan utvecklats stort i sina yrkeskunskaper. Vi lärare ser fram emot nästa läsår när dessa diamanter, ihop med våra nya 1:or, ska slipas till de ädlaste!

Men nu tar vi först ett välförtjänt sommarlov!! Vi ses hörni!


Öppettider & bokning

Restaurangens öppettider

Onsdag: 11:30-12:45
Fredag:
11.30-12.45

Med reservation för ändringar.

Bordsbokning
(onsdag-fredag: 08.00-14.00)

Telefonnummer: 070-416 23 49
SMS: 070-416 23 49

Restaurangen har egen entré, märkt K, till höger om huvudentrén på Möckelngymnasiet i Karlskoga.

Bokning festmiddag/bröllop

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fullständiga rättigheter!

Telefonnummer: 070-416 23 49
E-post: restaurangmockeln@karlskoga.se