Stäng
Logga för Möckelngymnasiet

Vår skola

Möckelngymnasiet är det kommunala gymnasiet i Karlskoga kommun. Här studerar studerar just nu ca 840 elever. Vi kan erbjuda dig hela 12 nationella program och tre introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Hos oss får alla elever vid de nationella programmen tillgång till en egen bärbar dator under skoltiden och vår skola har trådlöst nätverk.

Möckelngymnasiet Karlskoga

På Möckelngymnasiet i Karlskoga har du många teoretiska och praktiska program att välja mellan. Vi har tre program som är Collegecertifierade: Teknikprogrammet, industritekniska programmet och vård- och omsorgsprogrammet. Collegeutbildningarna sker i nära samverkan med företag i vår region vilket gör att du redan tidigt under din utbildning kommer att få kontakt med yrkeslivet. Tillsammans med BIK Karlskoga erbjuder vi NIU i ishockey (Nationellt godkänd idrottsutbildning).

I våra fräscha lokaler ryms gymnasieskola, gymnasiesärskola och yrkeshögskola under samma tak vilket skapar mångfald och goda förutsättningar för samarbeten och individuell utveckling. Våra verkstäder och hantverkslokaler är moderna och trevliga och i gallerian som sammanbinder skolan ligger vårt fina skolbibliotek.

Längst ned på sidan kan du läsa om vår värdegrund och vårt arbete mot diskriminering och kränkande behandling.

Vi finns också på sociala medier:
Möckelngymnasiet - Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
@mockelngymnasiet - Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på denna sida dig?