Till Möckelngymnasiets startsida

Skola24

Möckelngymnasiet använder den internetbaserade webblösningen Skola24 för att registrera elevernas frånvaro.

Som vårdnadshavare kan du i Skola24:

  1. Se ditt barns frånvaro.
  2. Göra sjukanmälan.
  3. Trycka på knappen ”Attestera” för att meddela skolan att du har sett ditt barns frånvaro.
  4. Få information om extraordinära händelser som berör skolan. Informationen publiceras som en ”Artikel” i Skola24.

För att få en egen inloggning till Skola24 behöver du fylla i ett Skola24-kontrakt och lämna in till skolan.

När ditt Skola24-konto är registrerat får du en e-post med en aktiveringskod. Med hjälp av denna aktiveringskod skapar du ditt eget konto. Sedan kan du börja använda Skola24 via webb eller mobilapp, (domän: karlskoga.skola24.se).

När ditt konto är aktiverat kommer du, när ditt barn är frånvarande från skolan, att få en avisering om frånvaron (oavsett om frånvaron är anmäld eller oanmäld).

Om ni är två föräldrar/vårdnadshavare som vill ha tillgång till frånvaron för ert barn behöver ni båda fylla i ett Skola24-kontrakt då kontot är personligt.

När eleven fyllt 18 år avaktiveras vårdnadshavarens konto. Kontot kan aktiveras igen om ditt barn ger sitt godkännande, genom att fylla i en blankett som lämnas till skolan.

Hoppsan! Här saknas dokument.

Just nu håller vi på att göra karlskoga.se mer tillgängligt så att vår information enkelt kan läsas av alla människor i samhället. Det gör att under en period kommer vissa dokument och blanketter att vara borttagna från vår webbplats, i väntan på att de tillgänglighetsanpassas enligt Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Om du behöver hjälp med en ansökan eller med att få ut information kan du så länge kontakta servicecenter på info@karlskoga.se eller 0586‑610 00.

Hjälpte informationen på denna sida dig?