Logga för Karlskoga kommun

Klart med ny chef på kultur- och föreningsförvaltningen

Nu är det klart att Magnus Ahlberg blir förvaltningschef på kultur- och föreningsförvaltningen.

- Magnus är en engagerad och inspirerande person och jag är övertygad om att han kommer ha massor att bidra med i sin nya roll, säger Johan Harryson, kommundirektör.

Magnus Ahlberg har arbetat i Karlskoga kommun sedan 2008 och är idag uppskattat rektor på Rävåsskolan.

- Det känns fantastiskt spännande och roligt att få chansen att utveckla kultur- och fritidsfrågorna tillsammans med alla kloka och driftiga medarbetare inom kultur- och föreningsförvaltningen. Tillsammans kan vi göra Karlskoga till en ännu mer attraktiv plats att bo på och verka i, säger Magnus Ahlberg

- Jag känner Karlskoga väl och har ett förflutet som engagerad i föreningslivet. Jag brinner lite extra för lokal- och hembygdshistoria, men nu tar vi sikte mot framtiden, säger Magnus Ahlberg.

Ahlberg börjar sin nya tjänst den1 oktober.

- Vi hade många bra sökanden, men Magnus är den vi i KSAU tror passar bäst. Sedan är det extra roligt att kunna rekrytera en kandidat med rötterna i Karlskoga till en så viktig tjänst, säger Tony Ring, kommunstyrelsens ordförande.

Namn: Tony Ring

Titel: Kommunstyrelsens ordförande