Logga för Karlskoga kommun

Karlskoga – motorstaden som visar respekt!

Den 14 juni bjuder kommunen in till en träff mellan polis, kommun och personer med motorintresse. Tanken med mötet är att komma överens om hur vi kan respektera allas intressen och behålla den sköna känslan av frihet.

Under våren stängdes en gata av i Karlskoga på grund av den störande musiken som spelades från bilar sent på kvällar och nätter. Det var inget lätt beslut att ta i en stad vars själ och hjärta vilar i motorsport. Men av omtanke av de personer som bor längs gatan och som ska upp tidigt på morgonen för att jobba var det tvunget.

Nu är det dags att ändra på det här och få alla att återgå till det normala – att få göra det man tycker bäst om men samtidigt med respekt för andra.

Alla som har ett motorintresse och vill diskutera detta med oss, det vill säga polisen och kommunen, är varmt välkomna!

Tid & plats

Var: Näset, bakom badhuset.

När: på måndag 14 juni klockan 18.00.

Ingen föranmälan krävs!

Namn: Jörgen Skog