Logga för Karlskoga kommun

Välkommen till Karlskoga kommuns projektstudio!

Från och med den 31 maj öppnar Karlskoga kommun upp en projektstudio för att visa upp de största och viktigaste projekten.

- Vi vill ge karlskogabor och andra större möjlighet att verkligen ta del av allt bra som görs av kommunen, säger Johan Harryson, kommundirektör.

Lokalen ligger i entréplanet på Folkets hus.

- Det är fina lokaler med ett bra läge som är lättillgängliga för den som vill veta mer om våra projekt, säger Johan Harryson.

För den som är nyfiken är det bara att titta förbi, det krävs ingen bokning eller föranmälan.

Lokalen kommer att bemannas dagtid av tjänstemän som har koppling till projekten som också kommer att kunna svara på frågor som rör projekten.

Just nu finns det möjlighet att titta lite extra på bland annat Aggerudsvikarna och Storängstrand.

Adress: Kungsvägen 34, Karlskoga

Namn: Johan Harryson