Logga för Karlskoga kommun

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Karlskoga kommun stöttar Karlskoga Business Week 2021

Kommunstyrelsen har beslutat att stötta Karlskoga Business Week 2021 med totalt 100 000 kronor.

- På det här sättet får Karlskoga kommun möjlighet både att synas och ge en signal till näringslivet att dom är otroligt viktiga för oss, inte minst under denna svåra tid som pandemin innebär, säger Tony Ring, kommunstyrelsen ordförande.

Möckelnföretagen har arrangerat Karlskoga Business Week sedan 2019 och Karlskoga Kommun har under samtliga år varit med och bidragit till evenemanget.

I år har Möckelnföretagen på grund av rådande situation och likt många andra behövt tänka i nya banor och ändra arbetssätt, därför kommer årets upplaga av Karlskoga Business Week vara helt digitalt.

- Jag är övertygad om att de här pengarna är välinvesterade i ett långsiktigt perspektiv eftersom arrangemanget bidrar till att stärka det lokala näringslivet, säger Tony Ring.

- Möckelnföretagen har tagit fram ett fantastiskt program med en otrolig bredd och vi är så glada att kunna vara del av det, säger Kalle Selander, näringslivschef i Karlskoga kommun.

Namn: Tony Ring

Titel: Kommunstyrelsens ordförande