Logga för Karlskoga kommun

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Klart med nya förvaltningschefer

Det är nu klart vilka som blir förvaltningschefer i den nya organisationen där folkhälsoförvaltningen och samhällsbyggnadsförvaltningen slås samman till serviceförvaltningen.

Ulrika Lundgren blir chef för serviceförvaltningen och Eleonore Åkerlund tar över kultur- och föreningsförvaltningen.

- Vi har hela tiden varit inriktade på att rekrytera internt eftersom vi har så kompetenta personer att tillgå, säger Tony Ring, kommunstyrelsens ordförande.

Båda beräknas kliva in i sina nya roller senast den 1 april.

Ulrika Lundgren har tidigare varit chef för folkhälsoförvaltningen och Eleonore Åkerlund för samhällsbyggnadsförvaltningen. På kultur- och föreningsförvaltningen har tjänsten som förvaltningschef varit vakant.

Beslutet om att genomföra förändring av förvaltningsorganisationen togs av kommunfullmäktige den 10 november.

Observera!

Eleonore Åkerlund kommer inte att tillträda sin nya tjänst:

Förvaltningschef Eleonore Åkerlund mot nya utmaningar

Namn: Tony Ring