Logga för Karlskoga kommun

Kommunens alla anställda får lite extra i julklapp

Alla anställda i Karlskoga kommun får i år ett presentkort med ett värde av 200 kronor - utöver den ordinarie julklappen.

– Presentkortet delas ut dels för att visa vår fantastiska personal uppskattning, dels för att stötta våra lokala handlare i denna mycket speciella tid, säger Kalle Selander, näringslivschef.

Totalt får kommunens personal julgåvor till ett värde av 400 kronor, det dubbla mot vad som vanligtvis ges.

– Det känns otroligt bra att vi har möjlighet att göra detta. Det är och har varit en tuff tid för många av oss så det är både roligt och viktigt att kunna göra något lite extra, säger Tony Ring, kommunstyrelsens ordförande.

Presentkortet ges till alla som var anställda i kommunen 30 november 2020, det gäller såväl tillsvidareanställda som personer med kortare anställningar, inklusive timvikarier. Kortet gäller på samtliga köpställen som är anslutna till Marknadsplats Karlskoga. Kortet kommer att delas ut via chef den här veckan.

Namn: Tony Ring

Titel: Kommunstyrelsens ordförande