Stäng
Logotyp för Karlskoga kommun

Etablera din verksamhet i nyrenoverad busstation

Just nu håller vi på att renovera busstationen och gör den till en trygg, modern och välkomnande mötesplats. Vi söker därför en butik och ett café som ska bli en naturlig del av stationen och den nya känslan kring platsen.

Sedan april 2022 håller Karlskoga busstation att genomgå en omfattande renovering, både in- och utvändigt. I renoveringen ingår också att skapa förutsättningar för olika verksamheter, vilket är en viktig del i att göra busstationen till en mer trygg och levande plats.

Etablering av butik samt café eller enklare restaurang

Karlskoga kommun söker nu drivna personer som vill starta versamhet i de nyrenoverade lokalerna. Det vi söker är en butik och ett café eller en enklare restaurang. Du kommer att vara en uppskattad och viktig pusselbit i ett välkomnande Karlskoga.

De ljusa och fräscha lokalerna kommer att ligga ut mot Värmlandsvägen och planeras vara färdiga under våren 2023. Lokalen för café eller enklare restaurang är på cirka 142 kvadratmeter, och lokalen för butik är på cirka 98 kvadratmeter.  

Verksamheterna väljs ut av avdelningen Näringsliv och tillväxt på Karlskoga kommun, efter vad som passar bäst in i projektet.

Vill du veta mer?

För frågor och mer detaljer når du vår näringslivslots på 0586-610 00 eller info@karlskoga.se. För att komma med ett förslag på etablering uppskattar vi;

  • affärsplan
  • tankar och idéer på hur företaget ska drivas
  • inspirationsbilder på hur det ska se ut.