Stäng
Logotyp för Karlskoga kommun

Nya radhusen på Sintrams väg redo för inflytt

Tony Ring och Robel Oktay skakar hand framför en dörr

I december blev de nya radhusen på Sintrams väg i Ekeby färdigställda och inflyttningsklara. Här finns nu 14 ljusa, moderna boenden perfekta för den som vill bo bekvämt och ha lika nära till mataffär som till skola, förskola, pendling och padelbanor.

De träpanelsinklädda bostadsrätterna har byggts av Örebroföretaget TitanBygg och stod som planerat färdigställda under slutet av 2022. Varje radhus har upp till fyra sovrum och två helkaklade badrum, stora öppna sällskapsytor, generösa ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, ladduttag till elbilar, låg driftkostnad tack vare energieffektiv uppvärmning och mycket mer. Helt enkelt ett smart och modernt boende som ger tid till annat i livet än renoveringar och underhåll.

Som köpare kunde man dessutom välja mellan flera olika tillval, som till exempel klinkergolv, exklusivt kök, spotlightspaket och golvvärme i badrummet på ovanvåningen.

Robel Oktay är en av ägarna på TitanBygg och har varit med och drivit projektet på Sintrams väg i Karlskoga.

Det har varit mycket enkelt att samarbeta med Karlskoga kommun. Kommunen har varit tillgänglig vid frågor eller funderingar och alltid snabb på att hjälpa till. Vi känner att det finns en god vilja och engagemang att se till att vi byggföretag lyckas bra med våra projekt och bostäder. Vi är väldigt nöjda och stolta över slutresultatet av projektet och vill tacka för att vi fick möjligheten att bygga i Karlskoga, säger Robel.

Kommunstyrelsens ordförande Tony Ring, tillsammans med tjänstepersoner som varit med i projektet från kommunens sida, var under en vintrig decemberdag på plats för att se de nya boendena och gratulera till en bra genomförd byggnation.

Vi är väldigt glada över att TitanBygg har varit med och utvecklat Karlskoga till en ännu mer attraktiv och välkomnande stad. Radhusen ger verkligen en modern känsla och lyfter Ekeby som bostadsområde. Att det dessutom byggs med hänsyn till miljön med bland annat energieffektiv uppvärmning och ladduttag för elbilar känns verkligen helt rätt i tiden, säger Tony.