Stäng
Logotyp för Karlskoga kommun

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Karlskogas nya magasin – om livet och staden

Mårten Åkeson är med på omslaget för Karlskoga magasin

På fredag den 27 juni börjar magasinet karlskoga. skickas ut till alla hushåll i kommunen. Ett magasin för ett stolt och attraktivt Karlskoga – och för livet här.

KARLSKOGA – det är inte bara platsen som sådan det handlar om utan berättelser om platsen. Det är berättelser som skapar mening och känslor.

Vi vill med magasinet karlskoga. berätta om staden för alla som bor här men också för de som är på väg hit. Besökare, turister, hemvändare och nyinflyttade.

Vi har valt olika platser och olika ämnen, för att så många som möjligt ska tilltalas av något.

Vi har haft äran att skriva om våra fantastiska entreprenörer, företag, eldsjälar och om vår magiska natur. Människor har ställt upp och velat dela deras bild av staden och varför Karlskoga är en plats där man kan leva, arbeta och må bra på samma gång.

Magasinet är också ett samarbete med ett antal industriföretag i Karlskoga och kommer att användas som ett verktyg i arbetet med kompetensförsörjning.

Den 27 maj börjar vi skicka ut magasinet till hushållen i Karlskoga, och väntas ha nått alla den 2 juni. Magasinet kommer också att delas ut till näringslivet och placeras på olika platser både i och utanför Karlskoga.