Stäng
Logga för Karlskoga kommun

Tyck till om Karlskogas nya hundrastgård

Under 2021 ska en ny hundrastgård byggas i Karlskoga. Nu vill vi veta vad du som hundägare i Karlskoga tycker är viktigt när du besöker en hundrastgård - både för dig och för din hund.

I Karlskoga finns i dagsläget två hundrastgårdar, en i Sandviken som ligger i östra delen av Karlskoga och en vid Näset intill sjön Möckeln. Under 2021 ska kommunen utöka med ytterligare en hundrastgård, men placering för den är ännu inte klar. Med anledning av det genomför vi nu en enkätundersökning för att ta reda på vilka önskemål som finns hos hundägare i kommunen. Enkätfrågorna handlar bland annat om vad som är viktigt för en hundägare när de besöker en hundrastgård.

Den information vi får in via enkäten är värdefull för oss när vi tittar på vilket område som kan vara aktuellt för att placera en ny hundrastgård i, men också vad som är viktigt att tänka på i utformningen. De synpunkter vi får in nu tar vi också med oss inför att ytterligare hundrastgårdar ska byggas i framtiden, säger Monika Jern, projektledare på parkenheten på Karlskoga kommun

Enkäten är tillgänglig till och med söndagen 23 maj.