Stäng
Logga för Karlskoga kommun

Kommunens verksamheter hålls stängda och anpassas och tills vidare

På grund av det rådande läget i samhället kommer Karlskoga kommun även fortsatt att hålla flera av sina verksamheter stängda eller anpassade för att minimera risken för smitta. Tidigare beslut gällde tills den 13 december, detta har nu förlängts tills vidare.

  • Arkivet håller fortsatt stängt.
  • Konsthallen håller fortsatt stängt.
  • Strandbadet håller fortsatt stängt men det är möjligt att köpa kort/använda friskvårdpeng under den stängda perioden. Ring till Strandbadet på 0586-612 20 mellan 08.30-14.00 för att boka en tid. Giltiga kort förlängs under den stängda perioden med de dagar som Strandbadet är stängt.
  • Stråhallen håller fortsatt stängt men med möjlighet att köpa spelutrustning och 10-kort. Ring till Stråhallen på 0586-620 66 under tiderna mån-tors 10.00-18.00 och fredagar 10.00-15.00 för att bli insläppt för köp.
  • Biblioteket fortsätter hålla sina lokaler stängda för allmänheten. Biblioteket erbjuder dock flertalet tjänster som bland annat bokleveranser till riksgrupper och reservering av böcker.
    Ta del av samtliga tjänster på bibliotekets webbplatslänk till annan webbplats
  • Kulturskolan fortsätter hålla anpassad undervisning med till exempel distansundervisning på gruppundervisningen.
  • Kommunen avstår från att hyra ut lokaler. Detta gäller inte våra idrottshallar för bokade träningstider för föreningslivet. Tidigare var det bara tillåtet för barn och ungdomar födda efter 05, men från och med måndag den 14 december är det också tillåtet för föreningar med äldre medlemmar att boka träningstider i idrottshallar så länge restriktioner följs. Kommunen kommer fortsatt inte att hyra ut lokaler till externa aktörer, detta med hänvisning till de allmänna råden som gäller i länet.