Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Utegym

I Karlskoga finns tre utegym. Ett större mellan Näset och Grönfeltsudden, och ett lite mindre i Nobelspåret samt i Aggerudsspåret.

Utegymmet mellan Näset och Grönfeltsudden 

Gymmet stod klart 2015 och består av olika moduler i trä. Några av modulerna har förinställd vikt, andra använder du din egen vikt som motstånd. Det finns även några moduler som är tillgänglighetsanpassade. Träningsinstruktioner hittar du bredvid varje modul. Gymmet ligger fint intill sjön Möckeln.

Utegymmet i Nobelspåret

Utegymmet i Nobelspåret finner du efter ca 1 km in i spåret. Här kan du pausa promenaden eller löprundan och göra olika övningar med din egna vikt som motstånd. Här finns två moduler med totalt sex olika övningar. Gymmet ligger i anslutning till spåret i fin naturmiljö.

Utegymmet i Aggerudsspåret

Aggerudsspåret har två träningsmoduler, likadana som de i Nobelspåret. Träningsmodulerna är placerade i början av spåret, nedanför Humlevägen.

Tänk på att värma upp innan du börjar träna i gymmen och hjälp oss bevara gymmen i ett bra skick. Karlskoga kommun ansvarar för gymmen och upptäcker du skador eller liknande är du välkommen att kontakta oss på telefon:
0586 - 618 73

Lycka till med din träning.

Uppdaterad 2018-11-19