Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Till och med 31 maj: 07.30-16.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Boka och hyra lokal

Lediga tider och bokningsförfrågan hittar du här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lokalbokningen är stängd torsdag 21 maj och fredag 22 maj.
Måndag 25 maj ska bokningssystemet uppgraderas och vi kommer därför inte kunna lägga in några bokningar den dagen från kl 12.00.

I Karlskoga kommun finns ett varierat utbud av kommunens lokaler att hyra. Allt från idrottslokaler till fest- och möteslokaler. Bokningsförfrågningar behandlas endast då Lokalbokningen är öppen.

Observera! Nu i corona-tider ställs många träningstillfällen in. Vi vill påminna er om att, i tid, boka av alla tider ni har bokat i kommunens idrottsanläggningar som ni inte tänker utnyttja. Detta för att slippa onödiga hyreskostnader.

När du gör en  bokningsförfrågan kommer dina personuppgifterna att registreras i lokalbokningens kundregister för att kunna göra en säker fakturering. Behandling av personuppgifterna i Karlskoga kommun omfattas av bestämmelserna i dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på karlskoga.se/gdpr

Uppdaterad 2020-05-14
Avboka i tid

Förening som inte nyttjar bokad tid i kommunens idrottslokaler och anläggningar får betala en avgift på 500 kronor i timmen.

För att din förening ska slippa betala avgiften, kom ihåg att avboka tid som inte ska nyttjas.