Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Vintervägbloggen

Vintervägbloggen ger aktuella rapporter om snöröjning och vinterväghållning under vinterhalvåret.

Vintervägbloggen 2018-2019

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • Nu stänger vi bloggen


  2019-04-08
  Efter en besvärlig vinter så har äntligen våren kommit. Därför tackar vi för den här säsongen och stänger vintervägbloggen för denna gången. Vi önskar alla en trevlig vår och sommar.
 • Åter snöfall


  2019-03-18
  Vintern vägrar släppa greppet och idag har vi fått in ett nytt snöfall över oss. Därför är vi nu ute och saltar våra trafikleder.
 • Fryser på


  2019-03-14
  Temperaturen har sjunkit vilket innebär att det har börjat att frysa på ute och vägarna har blivit hala. Därför har vi nu varit ute och saltat trafiklederna. Vi uppmanar till största försiktighet ute i trafiken, kör försiktigt.
 • Plogningen färdig


  2019-03-13
  Nu skall all plogning vara klar, vi får nu hjälp av vädret också eftersom det har börjat regna. Därför kommer nog våra vägbanor att bli våta framöver när den snö som har fallit börjar töa bort. Ha en trevlig onsdagskväll.
 • Intensivt snöfall


  2019-03-13
  God morgon idag råder det besvärliga vägförhållanden ute, nattens snöfall har gett cirka 9 centimeter tung blöt snö och enligt väderprognosen skall det komma 2 centimeter till under dagen. Snöfallet kommer senare under dagen att övergå i regn. Men nu har vi gått ut med alla maskiner och personal för att göra en total plogning av samtliga gator, gång - och cykelbanor mm. Men räkna med att jobbet kommer att ta större delen av dagen innan vi är klara med all plogning.Ta extra tid på dig till arbete och skola nu på morgonen, eftersom det är besvärligt. Vi återkommer längre fram under dagen hur vi ligger till. Vi önskar alla en trevlig dag och kör försiktigt.
 • Snön faller


  2019-03-10
  Snön har börjat falla tämligen rikligt, därför går vi nu ut och saltar trafiklederna.Ska ni ut i trafiken, ta det försiktigt. Vi önskar alla en fortsatt trevlig söndagskväll.
 • Fryser på


  2019-03-09
  Temperaturen har sjunkit och det har börjat frysa på, därför år vi ute nu och saltar våra trafikleder. Var försiktiga ute på vägarna och ha en fortsatt bra lördagskväll.
 • Kör trafiklederna igen


  2019-03-09
  Snön fortsätter att falla, därför är vi ute och saltar trafiklederna igen för att de ska hållas rena från snö och halka. Enligt väderprognosen ska snöfallet hålla i sig större delen av lördagsdygnet blandat med en del regn. Vi avvaktar och ser vad som blir av det. Ha en fortsatt trevlig lördag.
 • Vinterväglag igen


  2019-03-09
  Vintern har kommit åter. Under fredagskvällen var vi ute och saltade trafiklederna eftersom det började frysa på. Sedan under natten har det börjat snöa vilket gör att det kan vara halt ute på våra vägar. Ta det försiktigt ute i trafiken och ha en bra lördag.
 • Saltat och plogat trafiklederna


  2019-03-07
  Under morgonen har vi varit ute och saltat samt plogat trafiklederna runt Karlskoga. Det har kommit blöt nysnö som ligger kvar ännu så länge, men snöfallet har börjat övergå till regn, vilket gör att det kommer att bli riktigt kladdigt på vägarna. Vi vill varna för att det kan vara väldigt halt ute, så ta det extra försiktigt när ni ska ut i trafiken.
Uppdaterad 2019-01-28