Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Tills vidare: 07.30-16.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Stöd till äldre

För att njuta och känna glädje i vardagen är det viktigt att må bra – inte minst psykiskt. Här kan du läsa om psykisk hälsa hos äldre, hur du förebygger psykisk ohälsa och hur du söker hjälp om du blir sjuk.

Aktiviteter och umgänge ger bättre hälsa

Vår hälsa mår bra av aktiviteter och samvaro med andra människor. Att träffas hemma eller på lokal för att spela kort, spel eller bara umgås är en viktig energikälla för många.

Har du ett intresse eller är du nyfiken på att lära något nytt? Då kanske det finns någon kurs där du träffar likasinnade. Du kan också engagera dig i en välgörenhetsorganisation eller kanske delta i olika aktiviteter och träffpunkter för äldre.

Länkar om åldrande

Äldre, vård och omsorg

Hälsosamt åldrande i karlskoga

Sök hjälp

Känner du dig ofta nedstämd ska du söka hjälp. Kontakta din vårdcentrallänk till annan webbplats eller tala med någon vårdperson du har kontakt med. Mår du väldigt dåligt kan du kontakta vuxenpsykiatriska mottagningenlänk till annan webbplats direkt. Vill du prata med någon för råd om var du ska vända dig, kontakta sjukvårdsupplysningen på telefonnummer 1177.

Vill du ha någon att prata med?
Är du över 65 år är du välkommen att kontakta Äldretelefonenlänk till annan webbplats. Ring om du känner dig ensam, nedstämd eller bara vill ha någon att prata med en stund.
Tel: 020-22 22 33

Uppdaterad 2020-04-14