Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Tills vidare: 07.30-16.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Daglig verksamhet

Daglig verksamhet är till för vuxna personer som har en utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Den vänder sig också till personer som har en intellektuell funktionsnedsättning efter en hjärnskada. 

Daglig verksamhet ska stärka deltagarnas personliga utveckling och ge en ökad delaktighet i samhället. Den ska utformas utifrån personens egna villkor så att det blir så meningsfull och varierad som möjligt. Utöver det tas hänsyn till individens önskemål och behov.

Daglig verksamhet är behovsprövad och är alltså något som man måste ansöka om hos kommunen. I Karlskoga kommun kan vi erbjuda en lång rad dagliga verksamheter.

Anpassad för personen

Verksamheten ska utformas och anpassas så att miljön är utvecklande och integrerande för den som deltar. Sysselsättningen finns hos arbetsgivare i Karlskoga och är utformad i mindre arbetslag eller som enskilda arbetsuppdrag.

Kontakta ansvarig enhetschef för daglig verksamhet om du vill ha mer information om verksamheten eller om du vill göra ett studiebesök på någon av våra dagliga verksamheter.

Lista över samtliga verksamheter

Uppdaterad 2020-02-04