Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Tills vidare: 07.30-16.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

4 september 2020 - Bygga, bo & miljö

Trond Reimers blir förvaltningschef för tillväxt- och tillsynsförvaltningen

Förvaltningschef för nybildade tillväxt och tillsynsförvaltningen blir Trond Reimers. Han tillträder sin nya tjänst omgående.

Trond Reimers har de senaste två åren arbetat som avdelningschef på bygg- och miljökontoret på Karlskoga kommun och tar nu steget vidare och blir chef över den nybildade förvaltningen.

Det känns jättekul att få förtroendet och jag ser fram emot att fortsätta utveckla vårt arbete på förvaltningen, säger Trond Reimers.

Tillväxt- och tillsynsförvaltningen jobbar med inspektions- och tillsynsverksamhet, meddelande av tillstånd, dispenser, förelägganden och förbud samt tillståndsfrågor och tillsyn för alkohol, tobak samt läkemedel. Vidare handlägger kontoret bygglov samt frågor rörande bostadsanpassning.

Jag tycker att det känns skönt att Trond och jag kan fortsätta att arbeta tillsammans. Vi har under åren jobbat tätt och haft en bra relation och litar på varandra. Tillsammans kommer vi att kunna utveckla den här delen av kommunens verksamhet ännu mer nu, vi har många idéer vi vill förverkliga och målen är inte nådda. Det var ett stort intresse för tjänsten och många bra sökande, men jag är övertygad om att vi valde den bästa både för kommunens näringsliv och för kommuninvånarna, säger Linda Brunzell, ordförande i tillväxt- och tillsynsnämnden.

Uppdaterad 2020-09-04