Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

21 maj 2019 - Uppleva & göra

Fritidsbanken stänger tillfälligt

Fritidsbanken som kostnadsfritt lånar ut sport- och fritidsutrustning kommer från och nu till mitten av juni att hålla stängt på grund av uppdatering av nytt datasystem.

För att underlätta det administrativa arbetet för Fritidsbanken införs ett gemensamt datasystem för landets alla Fritidsbanker. Detta innebär att Fritidsbanken i Karlskoga tillfälligt kommer att stängas från och med nu när systemet införs med ambitionen att öppna i mitten av juni för allmänheten.

Undantag finns för skolor och föreningar om man är ute i god tid och kontaktar platsansvarige Ossama Makhoul: 070-632 9270, ossama.makhoul@svenskakyrkan.se

Fungerar som ett bibliotek

Fritidsbanken fungerar som ett bibliotek, fast med sport- och fritidsprylar. Här finns allt från rullskridskor, skateboards, tält, tennisrackets och hjälmar. Utlåningstiden är två veckor och allt är gratis, även om något skulle gå sönder.

För driften av verksamheten samverkar Svenska kyrkan, Karlskoga kommun, Karlskogahem, Karlskoga Energi & Miljö och Möckelnföreningarna. Ingen av parterna har något ekonomiskt intresse utan allt bygger på ideellt arbete.

Till Fritidsbankenlänk till annan webbplats

Uppdaterad 2019-05-21