Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

12 juni 2018 - Kommun & politik

Karlskogafesten 2018 erbjuder något för alla

Torsdag 14 juni arrangeras Karlskogafesten för 12:e gången. Det blir ett välfyllt program med bland annat hinderbana, vattenland och marknad. Klara artister i dagsläget är Sean Banan och Chris Kläfford.

Det tillkommer fler artister inom kort. Dessutom planerar vi flera aktiviter under dagen, säger Peter Hedin, projektledare på Karlskoga Näringsliv & Turism.

Från eftermiddagen till sen kväll kan besökarna välja mellan en lång rad aktiviteter i Karlskoga centrum. På torget kommer det finnas en uppblåsbar hinderbana och vattenland. Längst med Katrinedalsgatan kommer knallar att finnas på plats. Under kvällen blir det också presentation av trupperna för BIK Karlskoga och Rävåsens IK Karlskoga.

Fler artister presenteras i april

De artister som i dagsläget är klara för att kliva upp på scenen i Ekmansdalen är Sean Banan och Chris Kläfford. Ytterliggare artister kommer att presenteras under april månad.

Karlskogafesten arrangeras av Karlskoga kommun och är en familjefest som är gratis för alla besökare. Det är Karlskoga Näringsliv & Turism som på uppdrag av Karlskoga kommun genomför Karlskogafesten.

Uppdaterad 2019-01-09