Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

info@karlskoga.se

27 heinäkuuta 2020

Päivitys 24. heinäkuuta

Poikkeus vierailukieltoon viivästyy jonkin verran, vaikka henkilöllä on vasta-aineita

Maaliskuusta lähtien on Karlskogan kunnassa ollut  hoitokotien vierailukielto
covid-19: n vuoksi. Poikkeus vierailukieltoon lähiomaisille, jotka voivat todistaa, että heillä on vasta-aineita covid-19: lle, tullaan tekemään piakkoin.

Tällä hetkellä kunta odottaa hyväksyttyjen laboratorioiden luetteloa Ruotsin kansanterveysvirastolta.

Lue koko teksti täältä

23. heinäkuuta - Kunnan tilanne
Tilanne Karlskogan kunnan toiminnoissa on hyvä ottaen huomioon nykytilanne yhteiskunnassa. Tilanne kunnan hoidossa ja hoivassa on myös tyydyttävä ja suojavälineiden tarjonta on tällä hetkellä hyvä.

Kunnan johto on hyvin tietoinen siitä, että monet ovat työskennelleet ja työskentelevät edelleen kovasti. Olemme erittäin kiitollisia pätevästä ja lojaalista henkilöstöstämme - suuri kiitos teille!

Läänin tilannekuva

Päivittäin päivitetyt tilastot löytyy sivustolta, regionorebrolan.selinkki toiselle sivustolle

Uppdaterad 2020-08-03