Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

11 toukokuuta 2020

Omaisilla mahdollisuus tavata toisiaan

Päivitys 11. toukokuuta

Karlskogan kunnan vanhustenasuntoloiden asukkaat pääsevät kohta tapaamaan sukulaisiaan. Ulkona olevissa ja turvallisissa kohtaamispaikoissa he voivat tavata toisiaan lasiseinä välissään. Tänä päivänä koronaturvallinen tapaamispaikka sijaitsee yhdessä kunnan vanhusten asuntolassa, mutta se otetaan pian käyttöön kaikissa asuntoloissa.

- Onni, jota näet vuokralaisen ja sukulaisten kohdatessa monien viikkojen jälkeen, on korvaamaton. Se näkyy sekä silmissä että kehonkielessä, kertoo Torpdalenin hoito - ja hoitokodin yksikkpäällikkö Camilla Lindkvist.

Lue koko artikkeli tästä https://karlskoga.se/…/2020-05-09-Omaisilla-mahdollisuus-ta…linkki toiselle sivustolle

Suuri kiitos!

Karlskogan kunta kiittää Ica Maxia, joka on lahjoittanut muoviesiliinoja ja Lasertechia, joka on lahjoittanut sankoja visiireihin. Nämä ovat tervetullut apu kunnan hoito- ja hoivatyöhön.

Uppdaterad 2020-05-11