Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

info@karlskoga.se

9 toukokuuta 2020

Omaisilla mahdollisuus tapaamisiin

Karlskogan kunnan vanhustenasuntoloiden asukkaat pääsevät nyt tapaamaan sukulaisiaan. Ulkona olevissa ja turvallisissa kohtaamispaikoissa he voivat tavata toisiaan lasiseinän molemmin puolin.

- Kuulimme tämän ratkaisun testaamisesta muualla ja mielestämme se kuulosti hyvältä. On tärkeää, että luomme mahdollisuuksia tavata vaarantamatta tartunnan leviämistä ”, sanoo Karlskogan kunnan hoiva- ja hoitokotien aluepäällikkö Maria Malmsten.

Hartaastiodotettu

Nykyään koronaturvallinen tapaamispaikka sijaitsee yhdessä kunnan vanhusten asuntolassa, mutta se otetaan pian käyttöön kaikissa asuntoloissa. Sukulaiset voivat ottaa yhteyttä asuntolaan varatakseen tapaamisen. Monet ovat odottaneet kauan uudelleen tapaamista.

- Onni, jota näet vuokralaisen ja sukulaisten kohdatessa monien viikkojen jälkeen, on korvaamaton. Se näkyy sekä silmissä että kehonkielessä, kertoo Torpdalenin hoito - ja hoitokodin yksikkpäällikkö Camilla Lindkvist.

Uppdaterad 2020-05-09