Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

20 huhtikuuta 2020

Covid-19-informaatio 20. huhtikuuta

Työskentely  hoivassa ja hoidossa
Huolto- ja hoitotoiminnoissa tilanne näyttää suurimmalta osin  hyvältä, vaikka tilanne onkin tietyissä paikoissa rasittava. Meillä ei tällä hetkellä ole pulaa suojavälineistä.
Lue lisää tästä

Milloin on tartunnasta vapaa Covid-19: n jälkeen?
Henkilöä, jolla on diagnosoitu covid-19, mutta jolla on ollut niin lievä sairaus, että hän on pystynyt olemaan kotona, pidetään tartunnalta vapaana:

• Kaksi päivää oireiden loppumisen jälkeen.
• Jos kuiva yskä jatkuu, mutta muut oireet (kuume ja muut hengitysteiden oireet) häviävät kahden päivän ajan, olet tartunnalta vapaa, jos vähintään seitsemän päivää on kulunut oireiden alkamisesta.

Tämä tarkoittaa, että henkilö voi palata töihin / kouluun.

Edellä oleva koskee myös henkilöitä, joilla on ollut hengitystieinfektio, mutta joilla ei ole todettu covid-19-tartuntaa.
Mer om covid-19 på Region Örebro länlinkki toiselle sivustolle

Jatketut rajoitukset ja peruutetut tapahtumat
Kunta päätti tänään pidentää matkarajoituksia viimeiseen toukokuuta asti (huhtikuun sijasta, mikä oli aikaisempi päätös). Sama koskee peruutettuja tapahtumia.

Uppdaterad 2020-04-20