Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

Tills vidare: 07.30-16.00

info@karlskoga.se

15 huhtikuuta 2020

Elintarvikkeiden kotiinkuljetus vanhuksille ja muille riskiryhmille

Kerran viikossa voivat vanhukset ja muut riskiryhmiin kuuluvat saada kaksi ruokakassia suoraan kotiovelle.Palvelun on käynnistänyt Karlskogan kunta ja Funkis-yhdistys.

- Halusimme löytää ratkaisuja vanhuksille ja muille riskiryhmille, ettei heidän tarvitse käydä kauppassa, ja olemme iloisia siitä, että olemme onnistuneet luomaan yhteistyön, joka toimii kaikille asianosaisille, sanoo Karlskogan kunnan työmarkkinayksikön yksikköpäällikkö Nils Varg.

Kauppa laskuttaa tavarat

Palvelu maksaa sata kruunua, ja silloin saat kaksi ruokakassia viikossa kotiin. Palvelun saamiseksi sinun on asuttava Karlskogan kunnassa ja sinulla on oltava kyseessä olevan kaupan asiakasnumero.

Asiakasnumero tarkoittaa, että tavaroita ei tarvitse maksaa suoraan, vaan myymälä voi laskuttaa asiakasta jälkikäteen. Funkis-yhdistys laskuttaa palvelustaan ​​myös jälkikäteen, joten käteis- tai korttikäsittelyä ei tarvita. Jos sinulla ei ole asiakasnumeroa, Funkis-yhdistys auttaa hankkimaan sen.

Näin tilaat
• Kirjoita ostoslista. Sen tulee sisältää: tavara, tuotemerkki, paino / pakkaus, määrä ja jos hyväksyt korvaavan tuotteen, jos tilaamasi tavaraa ei ole saatavilla.
• Esimerkki: Vihreä maito, Arla, 1,5 l, 2 kpl
• Lähetä tilauksesi sähköpostitse tai soita:
Puhelin: 076-948 87 47 Aukioloajat: 9-14
Sähköposti: handla@foreningenfunkis.se
Tilaus sähköpostitse on  vastaanotettu vasta, kun olet saanut vahvistuksen, jossa on toimitusaika - päivä. Sähköpostiviestisi tulee sisältää: Nimi, henkilönumero, osoite (mahdollinen porttikoodi) ja puhelinnumero.

Palvelun ehdot

• Asiakasnumero Ica Maxi Karlskogassa tai Coop Forum Karlskogassa. Jos sinulla ei ole asiakasnumeroa, Funkis-yhdistys auttaa sen hankkimisessa.
• Ei käteistä tai korttia, ainoastaan asiakasnumero.
• Enintään yksi ostoskerta kotiinkuljetuksella viikossa.
• Kaksi paperikassia kerrallaan.
• Ikä yli 70 tai muu riskiryhmä.
• Ei takaisinostoja.
• Hinta 100 kruunua ostosten teosta ja toimituksesta.
• Vain ruoka- ja hygieniatuotteet sekä kodin tavarat, ei arpoja, pelejä  tai muuta sellaista.

Uppdaterad 2020-04-15