Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

30 maaliskuuta 2020

Tilannepäivitys koronaviruksen takia

Päivitys  30. maaliskuuta
Koulun toiminta tällä hetkellä: Kunnassa on tänään tehty useita päätöksiä kansanterveysviranomaisen ja Ruotsin koulutuslaitoksen suositusten perusteella:

• Peruskoulun urheilua tulisi harjoittaa ulkona.
• Vapaa-ajan taloilla (fritidsgård) saa olla korkeintaan 30 kävijää kerrallaan.
• Vapaa-ajankotien on pidettävä toimintaansa mahdollisimman paljon ulkona.
• Lukiojen välituntitiloissa saa olla enintään 30 opiskelijaa kerrallaan. Oppilaitten on oltava erillään toisistaan mahdollisimman paljon.
• Tiistaista 14. huhtikuuta alkaen vain 50 oppilaalle tarjotaan ruokaa samanaikaisesti koulun ruokasalissa. Tämä tarkoittaa, noin puolet oppilaista saa ruokansa  ruokasalin ulkopuolella.
Kysymyksiä ja vastauksia ruotsiksi:
Frågor och svar, skolverket.selinkki toiselle sivustolle

Vähemmän paikkoja uimahallin ryhmissä
Ylimääräisenä varotoimenpiteenä pienennetään Strandbadetin ryhmien osallistujamäärää väliaikaisesti maanantaista 30. maaliskuuta lähtien.

Vähennys tehdään välttääksemme ihmisten lukumäärää samassa paikassa ja siten vähentämään myös tartunnan leviämisriskiä.

Uppdaterad 2020-03-30