Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

26 maaliskuuta 2020

Informaatio päivän koronavirus-tilanteesta

Päivitys 26. maaliskuuta

• Kördelux tauottaa kaikki harjoitukset (kuoro, tanssi, teatteri ja rock-ryhmät) huhtikuun loppuun saakka. Kördelux on toimintarajoitteisten henkilöiden kulttuuritoimintaa, mikä tarkoittaa, että osa heistä kuuluu riskiryhmiin.
  • Verkkosivulla alfrednobelskarlskoga.se on informaatiota ennen kaikkea yrityksille Corona-viruksesta, mukaan lukien Kansanterveysviranomaisen määräykset baarien ja kahviloiden  erityistoimenpiteistä covid-19: n leviämisriskin vähentämiseksi.
    Alfrednobelskarlskoga.selinkki toiselle sivustolle

• Verksamt.se on myös yrittäjille tarkoitettu sivusto. Se tarjoaa muun muassa päivystyspuhelimen yrittäjille, joiden toimintaan koronavirus on vaikuttanut negatiivisesti.
    Verksamt.selinkki toiselle sivustolle
Uppdaterad 2020-03-26