Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

info@karlskoga.se

24 maaliskuuta 2020

Päivän tilanne 24. maaliskuuta

Kunnan henkilöstötilanne on hiukan parempi kuin ennen viikonloppua, minkä huomasimme jo eilen. Tietyissä toiminnoissa on tilanne edelleenkin rasittava, mutta aivan kuten ennenkin, on mahdollista ylläpitää riittävän hyvää laatua kyseessä olevissa toiminnoissa.

-----

Selvennys Örebron aluehallinnolta: Kaikki, joilla on allergia, mutta ei muita oireita, voivat olla koulussa

Kansanterveysviranomaisen ohjeiden mukaan on kaikkien, joilla on vähäisiäkin hengitysoireita, pysyttävä kotona koulusta ja työstä.

Allergisille henkilöille voi olla vaikeaa, etenkin alussa, määrittää, mikäli kyseessä on allergia tai hengitystteiden infektio. Tällaisessa tapauksessa on parempi pysyä kotona.

Jos otat allergialääkkeesi ja oireet vähenevät tai häviävät - voit tehdä johtopäätöksen, että kyseessä on allergia, ei hengitysteiden nfektio. Silloin ei tarvitse olla poissa koulusta tai työpaikalta..

Uppdaterad 2020-03-24