Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

info@karlskoga.se

10 joulukuuta 2019

Suomea juhlittiin

Perjantaina liehuivat Suomen liput kunnan lipputangoissa, sillä silloin huomioitiin Suomen itsenäisyyspäivää.

Jo aamupäivällä aloitettiin juhliminen Miskan, pressan katin, konsertilla kirjastossa. Lapset nauttivat, tanssivat ja lauloivat saippuakuplien pyörteessä. Ja tietenkin kaikki lapset saivat mukaansa ilmapallofiguurin.

Lounaan jälkeen matka jatkui Lötängenin suomalaiselle osastolle. Nyt oli katti jätetty kirjastoon, ja sen sijaan Valto Savolainen essintyi laulaen ja hairatia soittaen. Esityksen jälkeen nautittin täytekakkukahvit.

Päivän pääjuhla oli työväentalolla, missä kuultiin puheita, runoja  ja musiikkia sekä nautittiin senioritanssista.

Uppdaterad 2019-12-10