Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

RSE:n ÖV-piirin Eläkeläisten leiri

Tid: 6-10. syyskuuta 2020

Plats: Säfsen

Hinta 750 henkilö sisältäen asumisen, aamiasen, lounaan, iltapäiväkahvit sekä grillausta illalla. Aamianen, lounas ja iltagrillaus valmistetaan itse pappilassa. Ruokailut mahdollisesti kahdessa erässä, riipuen tilanteesta.

Majoitus: Pappilassa 20 paikkaa, loput majoitukset mökeissä; kaksi makuuhuonetta,toisessa kerrossängyt, tupakeittiö ja sauna, Kullberget.
Saatavilla myös vammaisten tarpeisiin mukautettuja mökkejä.
Myös mökkejä, joihin voit ottaa kissan tai koiran mukaan, saatavilla. Mikäli ette halua jakaa mökkiä on hinta 200 kr kalliimpi. Mikäli mökissa on kolme tai neljä henkilöä ei lisämaksua.

Ohjelmassa: Luentoja, mölkkyä, tikanheittoa, voimistelua, kävelyä ,kalastusta (johon lunastettava kalastuskortti, karaokea, yhteislaulua, bingoa, kortin peluuta ja vapaata seurustelua. Myös aamuvoimistelua joka aamu.
Voit tulla paikalle jo sunnuntaina 6/9 klo15, mutta silloin oltava omat eväät mukana tätä päivää varten esim. grillattavaa tms.

Vierailupäivä tiistaina 8/9, ilmoita niin saat nauttia lounaan kanssamme tai grillauksen illalla!

Ilmoittautuminen ja viimeinen maksupäivä 24/8 : Ilmoita Irmelille 070-5958449 tai parkkinenirmeli@gmail.com.
Maksu PG 633896-6 Leiri järjestetään jos on vähintään 20 lähtijää. Voimme ottaa vastaan enintään 40 henkilöä. Ilmoita jos tarvitset koira- tai vammaismökin.

Tervetuloa!

Uppdaterad 2020-06-15