Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

Dag: Maanantaina 5. lokakuuta

Tid: Klo 17.30

Plats: Sagabion, Folkets Hus, Karlskoga

Juha Lehtolan ohjaama ja Kari Hotakaisen menestysromaanin innoittama elokuva Ihmisen osa  on tarina perheestä, joka unohti olevansa perhe ja Pekasta, joka unohti olevansa vain ihminen.

Konkurssin kokenut pennitön Pekka Malmikunnas on onnistunut vakuuttamaan kaikille olevansa suuren it-yrityksen toimitusjohtaja.

Kun Pekan vanhemmat saapuvat yllättäen maalta kaupunkiin, Pekka on pulassa. Hälventääkseen mahdolliset epäilyt Pekka järjestää vanhemmilleen ja siskoilleen  näyttävän sukupäivällisen.
Kuvioihin astuu lipeväkielinen Pekkaakin pahempi huijari, jonka takia Pekka havahtuu oman tilanteensa mahdottomuuteen.
Mikä ratkaisuksi, kun totuus tuntuu kivuliaalta ja kaatuvat kulissit puolestaan liian raskailta kannateltaviksi?

Ihmisen osa -elokuva sai viisi Jussi-ehdokkuutta parhaasta elokuvasta,  Hannu-Pekka Björkman palkittiin Jussilla parhaasta miespääosasta.

Genre:Draama, komedia
Pituus: 108 min.
Ohjaus: Juha Lehtola
Käsikirjoitus: Kari Hotakainen, Juha Lehtola
Rooleissa: Hannu-Pekka Björkman , Leena Uotila, Asko Sarkola, Ria Kataja, Armi Toivanen, Della McLoud, Kari Hietalahti ja Nicole Stiles.

Liput: 75 kr

Kieli: suomi, tekstitetty ruotsiksi