Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

22 januari 2019 - Pressmeddelande

Nu startar rekryteringen av ny kommundirektör

KSAU har nu startat rekryteringen av en ny kommundirektör. Som tillförordnad kommundirektör fram till att den nya kommundirektören finns på plats har kommunstyrelsens ordförande Tony Ring (M), utsett Christian Westas, ekonomichef. Han kommer att ha båda uppdragen parallellt från och med den 23 januari fram till och med den 31 augusti.

Christian Westas

Christian Westas har god kunskap om kommunens verksamheter och spetskompetens vad gäller kommunens ekonomi, han har även tidigare verkat som tillförordnad kommundirektör.

- Det här är en riktigt bra lösning, säger Tony Ring (M), kommunstyrelsens ordförande. Christian Westas är insatt i de flesta av kommunens frågor. Han har mitt fulla förtroende att leda organisationen fram till dess att en ny kommundirektör finns på plats.

Rekryteringen av ny kommundirektör till Karlskoga kommun startas nu och tidigast efter sommaren beräknas en ny kommundirektör kunna vara på plats.

Uppdaterad 2019-01-22