Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

5 november 2018 - Pressmeddelande

#pluggavidare bjuder in till föreläsning: Peppa till plugg

Karlskoga kommuns projekt #pluggavidar e bjuder nu in till en gratisföreläsning. Föreläsningen välkomnar alla föräldrar, vårdnadshavare och andra vuxna som vill inspirera unga till att satsa på plugg och framtidsdrömmar.

- Utbildning är inte bara en fråga för individen utan är också viktigt för att Karlskoga ska stå sig i konkurrensen i framtiden, säger kommundirektör Karin Björkman.

Föreläsningen ger konkreta verktyg och tips på hur vuxna kan stötta och hjälpa barn och ungdomar att lyckas med sina studier. Under kvällen kommer det bland annat att visas filmklipp och samtalas om hur vi vuxna kan påverka barn- och ungas attityder till skolan. Kenan Keljalic från Örebro universitet föreläser om hur man kan plugga smart och ger konkreta studietekniktips

Uppdaterad 2018-11-05