Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

9 juni 2017 - Bygga, bo & miljö

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Arenan invigdes av Stig Rengman, chef för samhällsbyggnadsförvaltningen, Irene Särnholm, rektor Bregårdsskolan och Rasmus Isaksson, elevrådsrepresentant.

Arenan invigdes av Stig Rengman, chef för samhällsbyggnadsförvaltningen, Irene Särnholm, rektor Bregårdsskolan och Rasmus Isaksson, elevrådspresentant.

Multisportarenan invigd

Fredagen den 2 juni invigdes den nybyggda multisportarenan på Bregårdsskolan.

Under hösten 2016 och våren 2017 har ett intensivt arbete pågått på Bregårdsskolans innergård med att bygga en multisportarena. Det finns möjlighet att spela pingis och schack och arenan innehåller bland annat basketkorgar, fotbollsmål och även mindre mål för exempelvis bandy. Det skapar möjligheter att utöva flera olika sporter på en och samma yta.

Intensivt arbete

En stor samling elever hade på fredagen samlats på skolgården för att vara med vid invigningen av den nybyggda multisportarenan. Irene Särnholm, rektor på Bregårdsskolan och Stig Rengman, chef för samhällsbyggnadsförvaltningen berättade om arbetet med arenan och båda två är mycket nöjda med resultatet.

Det har varit ett intensivt arbete och det är ett stort och häftigt ögonblick att idag få inviga den här nya multisportarenan, sa Irene Särnholm, rektor på Bregårdsskolan under invigningen.

Basketkast invigde arenan

Stig Rengman överräckte en basketboll som present till Rasmus Isaksson, elevrådets representant, som på första försöket satte bollen rakt i korgen. Alla i publiken jublade och arenan var därmed invigd.

Uppdaterad 2017-06-09