Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Stråhallen

Hallen för dig som gillar racketsport!

Här kan du spela badminton, tennis och padeltennis. I vårt café finns enklare fika med smörgås och hembakat.
Ett mindre gym kan också användas av våra besökare.

Nytt bokningssystem

Nytt för hösten är att vi infört ett nytt bokningssystem som heter MATCHi där kan du själv skaffa ett login, se lediga speltider, boka bana och betala din speltid. Boka boka bana härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi kan även hjälpa dig på plats att komma igång med detta. Det går självklart bra att boka bana via telefon 0586-620 66.

Byte av golv på badmintonbanor - ej spelklara

Arbete med att byta golv på badmintonbanorna pågår. Vi meddelar så fort banorna är spelklara, men beräkna kunna öppna de tidigast vecka 36.

Renovering dusch- och basturum

Vi renoverar herrarnas dusch- och basturum. Detta medför buller och byggdamm som vi hoppas ni har överseende med. Herrarnas dusch- och basturum kommer därför vara stängda under renoveringen. Arbetet har pågått längre än planerat på grund av stora fuktskador. Arbetet besäknas vara färdigt under v 35.

Avstängd parkering

Under vecka 33 påbörjas ett dräningsarbete på framsidan av Stråhallen och därför är parkeringen avstängd. Vi meddelar så fort parkeringen är i bruk igen. Så länge hänvisar vi till parkeringen neadnför Stråhallens entré.

Ny padelbana

Vi har byggt ytterligare en paddelbana under sommaren. Det återstår arbete med belysning samt att banan ska skärmas av med tyger och nät. Vi beräknar kunna öppna den nya paddelbanan i september.

Uppdaterad 2018-08-13