Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Boka och hyra lokal

Se lediga tider och gör bokningsförfrågan här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det finns ett varierat utbud av Karlskoga kommuns lokaler att hyra. Allt från idrottslokaler till fest- och möteslokaler. Personuppgifterna i bokningsförfrågan kommer att registreras i Lokalbokningens kundregister för att kunna göra en säker fakturering. Behandling av personuppgifterna inom kommunal förvaltning omfattas av bestämmelserna i dataskyddsförordningen GDPR.

Karlskoga kommun söker kontrollanter till föreningslotterier. Kontrollanten ska i första hand tillvarata allmänhetens och samhällets gemensamma intresse att alla lotterier bedrivs på lagligt och lämpligt sätt.

Att vara kontrollant innebär att man för tillståndsmyndighetens räkning utför ett uppdrag som ställer krav på ordning, noggrannhet och kunnande. Arvodet för uppdraget är 3% av intäkten av respektive lotteri.

Är du intresserad av att vara kontrollant för föreningslotterier kan du kontakta Lokalbokningen. Telefon 0586-611 15 eller e-post lokalbokning@karlskoga.se

Uppdaterad 2019-01-10

Slipp avgift för ej nyttjad tid - avboka i tid!

Förening som inte nyttjar bokad tid i kommunens idrottslokaler och anläggningar får betala en avgift på 500 kronor i timmen.

För att din förening ska slippa betala avgiften, kom ihåg att avboka tid som inte ska nyttjas.