Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Ställplatser

Vid Boforsudden i Karlskoga finns en ställplats för husbilar. Från ställplatsen är det gångavstånd till centrala Karlskoga. Området med uppställningsplats för 19 husbilar ligger naturskönt vid sjön Möckelns norra strand. Alla ställplatser är utrustade med eluttag och området är utrustat med belysningsstolpar.

Den maximala uppställningstiden inom området är begränsad till 48 timmar.

Öppettider

Öppettiderna för ställplatsen är 1/4 - 31/10. Datumen kan komma att ändras beroende på väderförhållanden, exempelvis minusgrader som gör att vi inte kan ha vattnet ute. Ställplatserna plogas inte under vintern/snöperioden, men besökare får utnyttja platserna för att ställa sin husbil på om de vill.

Servicebyggnaden

Vid ställplatsen finns en servicebyggnad med tre toaletter och ett duschrum som också är tillgänglighetsanpassad. Bredvid servicebyggnaden finns ett så kallat utslag där det går att tömma tanken som finns i husbilen. Här finns också kranar för dricksvatten och gråvatten. Det finns också en mindre badstrand vid ställplatsen.

Sophämtning

Sophämtning sker 3 gånger/vecka: måndag, onsdag och fredag.

Det finns möjlighet att sopsortera på området.

Städning och tillsyn

Under perioden maj-augusti städar vi och kollar till området runt ställplatserna 5 gånger/vecka. Under den övriga tiden på året sker städning och tillsyn 1 gång/vecka.

Städning av servicehuset sker 4 gånger/vecka: måndag, onsdag, fredag och söndag.

Gräsklippning

De fria gräsytorna runt ställplatserna klipps ungefär var 10:e dag.

Gratis WiFi

Vid ställplatsen finns det gratis WiFi. Anslut till nätverket Karlskoga-FreeInternet.

Kostnad

En avgift på 150 kr/dygn för att parkera på ställplatserna kommer införas under 2018. Det kommer då vara möjligt att betala med kort i en parkeringsautomat som sätts upp på området, samt att besökare även kan betala via Parkster med en app i telefonen eller sms. Mer information om hur och när detta sätter igång kommer längre fram.

Uppdaterad 2018-08-09