Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Vintervägbloggen vintern 2016-2017

Vintervägbloggen är ett litet nyhetsflöde som uppdateras av oss som jobbar med snöröjningen i Karlskoga. Här får du aktuella rapporter om snöröjning och annan vinterväghållning under hela vintern.

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 18 dec kl: 10.47

  Saltar leder


  Vi är nu ute och saltar trafiklederna runt Karlskoga, i övrigt är det torrt vinterväglag. Vi önskar alla en fortsatt trevlig söndag.
 • 14 dec kl: 07.40

  Saltat och sandat


  Under gårdagskvällen och natten har vi varit ute och saltat våra leder vid två tillfällen. Sedan påbörjade vi sandning av gång - och cykelbanor, utanför förskolor, skolor och kommunala fastigheter i går kväll, för att allt ska vara klart tills verksamheterna startar nu på morgonen . För tillfället är vi ute med fyra enheter och sandar större gator och utsatta ställen. Vi avvaktar lite med att sanda i bostadskvarterna.
 • 12 dec kl: 08.04

  Prognosen slog in


  Den väderprognos som vi fick innan helgen visade sig stämma, snön kom och nu har vi dessutom fått kyla.Den här helgen har vi varit ute och plogat samt saltat trafiklederna ett antal gånger. Under natten och morgonen har vi plogat och sandat, gång - och cykelbanor, utanför förskolor, skolor samt vid övriga kommunala fastigheter.För tillfället har vi bilar ute som sandar större gator samt utsatta platser t.ex. cirkulationsplatser.Tänk på att anpassa hastigheten efter det rådande väglaget.
Uppdaterad 2017-01-03 av Gunilla Östman