Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Vintervägbloggen vintern 2016-2017

Vintervägbloggen är ett litet nyhetsflöde som uppdateras av oss som jobbar med snöröjningen i Karlskoga. Här får du aktuella rapporter om snöröjning och annan vinterväghållning under hela vintern.

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 14 jan kl: 09.56

  Saltat leder


  Under morgonen har vi varit ute och saltat trafiklederna runt Karlskoga, dessutom har vi kompletterat sandningen av gång- och cykelbanor i den norra delen av stan. Vi önskar alla en trevlig lördag.
 • 13 jan kl: 07.40

  Sjunkande temperatur


  Temperaturen kommer enligt prognosen att fortsätta att sjunka vilket kommer att innebära att halkan består. Därför har vi under gårdags kvällen saltat lederna, vilket vi även har gjort under de tidiga morgontimmarna igen. Nu på morgonen har vi också sandat utanför kommunens skolor.Under morgonen och dagen kommer vi att sanda alla bostadsgator, dessutom kommer vi att köra över gång-och cykelbanorna igen under dagen. Men tänk på att det är fortfarande rejält halt ute, så ta det försiktigt.
 • 12 jan kl: 07.24

  Varning för halka


  Det har blivit extremt halt ute nu efter det väderomslag som kom i går kväll/natt. Under natten har vi plogat och saltat lederna och plogat vid förskolor, skolor, kommunala fastigheter samt plogat gång- och cykelbanor. Efter plogningen har det frusit på och är rejält halt, det är vinterväghållningens mardröms väder för tillfället.Nu är vi ute och sandar på utsatta ställen t.ex. cirkulationsplatser, gång - och cykelbanor, utanför förskolor med mera. Men vi uppmanar alla att ta det riktigt försiktigt där ute, det är alltid problem när det blir sådana här väderomslag.
Uppdaterad 2017-01-03 av Gunilla Östman

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E-post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats | Time Care Pool  |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook